Перейти до основного вмісту
Цей проєкт у бета-версії. Знайшов(-ла) помилку? Відкрити issue на GitHub. Є запитання чи ідея? Запитати в Discussions — будемо раді твоєму відгуку!
Яка якість перекладу на цій сторінці?

Захист твоїх даних

Щоб ти міг надійно керувати своїми даними при роботі з IBM Quantum® Platform, важливо чітко розуміти, які дані зберігаються та шифруються, а також як можна видалити збережені дані.

Захист конфіденційних даних​

Дані, що зберігаються в IBM Cloud®, шифруються під час зберігання за допомогою випадково згенерованого ключа.

Видалення твоїх даних​

Видалення інстансу сервісу призводить до видалення всього вмісту, пов'язаного з цим інстансом: твоїх завдань, результатів, параметрів і програм. Щоб видалити інстанс, на сторінці Instances знайди потрібний інстанс, відкрий його контекстне меню та натисни Delete. Тебе попросять підтвердити видалення.

Якщо у тебе роль Manager, ти також можеш видалити окреме завдання та його дані. Детальніше про політики доступу, групи та ролі — у документації.

Політика зберігання даних​

IBM зберігатиме твої (не видалені) дані протягом трьох років, поки ти є активним користувачем сервісу. Інформацію про те, як довго IBM зберігає дані після того, як ти припинив користуватися сервісом, можна знайти в описі послуги (data sheet) IBM Quantum Compute Service на сайті IBM Terms.